Uncategorized

Markkinat hyytymässä

Eilen kuulin illan televisio-uutisista, että joidenkin arvioiden mukaan nousukausi on ohi, ja markkinat olisi hyytymässä. Tällä hetkellä Euroopassa kuohuu, ja Maailmanpoliittinen tilanne muutoinkin on vaakalaudalla, kun Amerikassa istuva presidentti Donald Trump ei saa muuritahtoaan läpi Meksikon rajalla, ja samaan aikaan Yhdysvallat kamppailee Kiinan kanssa kaupankäyntiin liittyvien haasteiden parissa.

Euroopassa Espanjassa on jo pitkään ollut keltaliivijengit, joihin Espanjan päättävät elimet on reagoineet siten, että mielenosoituksista tehtäisiin rangaistavia, ja Iso-Britannialla on Brexit -vääntö. Sijoittajat empii, ja osakemarkkinat lähtenee laskuun?

Tällä hetkellä omat osakesijoitukseni on nolla-arvossa, myin osakkeeni jokin aika sitten pois, ne vähät, mitä minulla oli, lähinnä teknologia-osakkeita. Myin ne pienen voiton turvin, jotta sain ruokarahaa ylimääräisistä säästöistäni.

Jännä seurata, miten Euroopan taloustilanne kehittyy, ja joko pian nähdään rakoilevien Euroopan Unionin ratkeilevan liitoksistaan sen mukana, kun Britit jättää EU:n, jos jättää jäsenyyden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s