Tutustu minuun

Kuka olen?

rsz_sumell_01_red

Olen 32 -vuotias turkulainen IT -tradenomi -opiskelija, jonka olisi tarkoitus valmistua Turun AMK:sta vuonna 2017 erikoisalana ICT -palvelut ja liiketoimintaratkaisut. Vastustan nykyhallituksen politiikkaa, ja itselläni olisi kova polte päästä vaikuttamaan rakkaan kotikaupunkini Turun asioihin siihen malliin, että kaupungista saataisiin meille  turkulaisille ihmisläheisempi ja ympäristöltään viihtyisä miljöö, jossa koulutus ja tutkimus kukostaisi runsaan kulttuuritarjonnan lisäksi samalla, kun elintärkeät perinteisesti kuntasektorilla hoidetut ja tuotetut mm. terveyspalvelut ja muut julkiset palvelut palvelisivat nimenomaan kansalaisten ja turkulaisten edun mukaisella tavalla. Opiskelijana tottakai kaikki opiskelijoihin ja opiskeluun liittyvät asiat myös saavat suuni auki aina, kun tarvis koittaa.

Lisäksi mielestäni nykyhallitus ajaa siihen väärään tilanteeseen Suomea, jossa niiltä, joilla on ennestään vähän, kuten eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, vammaiset ja muut vähäosaiset, jotka joutuvat elämään jonkinlaisen tuen piirissä, nykyhallitus ottaa heiltä pois, ja samalla rikkaammat yhteiskunnan jäsenet juhlivat. Se on väärin. Tuloerot kasvavat entisestään ja nykymeno ei voi enää jatkua kauan.

Olen valinnut jo puolueen. Liityin vasemmistoliittoon 19.8.2016, ja samana päivänä ilmoitin halukkuudestani kunnallisvaali-ehdokkaksi nimenomaan ja ehdottomasti vasemmistoliiton riveistä.

Vasemmistoliitto on lähellä ideologista ajatusmailmaani, sillä pidän punaisesta talousajattelusta. Vasemmistoliitto kannattaa pienyrittäjyyttä ja on puolueista ehkä aidoin rehellisesti tavallisen kansalaisen ääntä kuunteleva puolue ainakin niistä puolueista, joilla voisi kuvitella olevan jotain valtaa maassamme jatkossakin.

Kannattaa tutustua nettilähteisiin, joita tarjoilen tälläkin sivulla. Sinivihreä blogini on pisimpään aktiivisena blogini virkaa toimittavana lähteenä minusta verkossa, ja vuodatin siellä reilut 3 vuotta elämääni koko maailmalle jahka lopetin.

Tälle sivulle kokoan joitain linkkejä, joka on valta -osa niistä resursseista, joita verkosta minusta löytyy.

Tuntikirjuri.net – Informatiivinen kotisivu itsestäni. Toimii myös käyntikorttinani töitä etsiessäni.

Sinivihreä -blogini – Vanhin blogini verkossa. Kirjoitan päiväkirjan omaista vuodatusta tässä blogissani. Toimii myös virallisena bloginani ja vuodatuskanavanani.

Virallinen Facebook -ryhmäni kannattajilleni -> Lupa liittyä keskusteluun mukaan avoimesti!

Turussa 18.4.2016, Jere Sumell

 

Advertisements