Pitkäveto 03.01.2017-04.01.2017

Viime vihjeet meni vähän penkin alle, kun Chelsea jatkoi nihkeää yhden maalin voittolinjaansa paikallisvastustaja Palacesta, ja kotonaan Boro onnistui luomaan astetta heikommassa vireessä Swansealle maalipaikkoja poiketen yleisestä, ja kotijoukkue osuikin kahdesti. Arsenal on tämänkin kierroksen vihjeissäni, mutta ei niin suurena suosikkina, mitä Kasivakion peliprosentit antaa odottaa.

Bournemouth – Arsenal

Tykkimiehet lähtee ennakkosuosikkina peliin, ja onkin voittanut näiden joukkueiden viimeisistä kohtaamisista ihan kiitettävällä prosentilla tänään vastaan asettuvan kotijoukkueen. Bournen noustua valioliigaan silloisella kaudella he pelasivat jopa Manchester Unitedia vastaan tasan kotonaan, mutta täytyy muistaa, että päivän kunto ratkaisee. Ei tämä lontoolaisjoukkueelle aivan läpihuutopeli ole, ja ennustakin tasaista ottelua. Pelasin myös tulosta 0-0 kutinani ansiosta, joka perustuu vuosien kokemukseeni ja siihen, että olen jo lapsesta saakka seurannut Englannin liigoja. Kasivakiossa annoin isäni riviin ristivinkin, ja kakkosen varmistukseksi, joka Vakiokupongilla on hyvä valinta, mutta Pitkävedossa tasapeli on paras pelivalinta.

Stoke – Watford

Stoken pääsponsorina toimiva Bet365 on varteenotettava ulkomainen peliyhtiö, jos mielii parempia kertoimia ja maailman parasta live-in-play-vetotoimintaa, ja he maksavat varmasti voitot kotimaiselle pelitilille ilman lisäkustannuksia. Täytyy myöntää, että vaikka suosinkin kotimaista Veikkausta, ja eritoten nyt, kun Veikkaus on aivan uusi yhtiö vuoden 2017 –alusta, niin minulla on myös pelitili sekä Bet365:ssä, että William Hillillä, joka omaa todella pitkän historian vedonvälittäjänä, ja joka on Iso-Britannian suurimpia vedonvälittäjiä vastuullinen pelaaminen mielessä.

No, otteluun ja vihjeeseen. Viime kaudella Britannia-stadioni oli vierailijioille erittäin nihkeä paikka pelata. Vähämaalisia 1- ja 2-maalin otteluita nähtiin viime kaudella, ja kotiedun turvin Stoke punnersi usein tasoihin, tai jopa voittoon. Watfordin 1-4 tappio Tottenhamista ei kerro pelistä koko totuutta. Katsoin itse pelin Viasat Jalkapallo HD-kanavalta DNA-tv:stä tabletillani, ja tottakai Tottenham oli selvästi hallinoiva joukkue, mutta Watfordillakin oli ajoittain jopa hyökkäyksiä, joissa oli ideaa ja maalin ainesta. Tänään heidän vastaansa asettuu Tottenhamia selvästi heikompikuntoisempi Stoke, taas vieraspeli edessä, mutta Watfordilla on saumaa tasapeliin. Pitkävetovihjeeni on kotijoukkue Stoke yhden maalin tasoituksella, ja sen isänikin pelasi minun vihjeenäni tarjoamaan Kasivakio-riviinsä. Itse pelasin omaan Kasivakio-riviini Watfordin varmana, jotta saadaan tämä kohde oikein perheessämme joka tapauksessa.

Jos Stoke ei pääse heti ensimmäisen puoliajan puoleen välliin saakka johtoasemaan, saattaa Watfordilla olla sauma, mikäli he hyödyntävät niitä parhaita puolia, mitä Tottenham pelissä he esittivät. Vihje siis Stoke maalin tasoituksella.

Crystal Palace – Swansea

Näillä molemmilla joukkueilla on takanaan heikohkot viime pelit, joskin Palacella on ollut kovemmat viime kotipelit sekä paikallisvastustaja Chelseaa vastaan, sekä sitä aiempi kotimatsi oli Manchester Unitedia vastaan. Vastoin kun vieläpä Swansea on hävinnyt kaksi viimeistä vieraspeliään selvänumeroisesti keskikastin joukkueille, tämä lienee illan varmin? Kotivoitto. Kasivakiossa luotin myös varmaan ykköseen.

 

 

Tottenham-Chelsea

Kierroksen ehdottomasti herkkuottelu pelataan keskiviikkona, jolloin kaksi perinteikästä ja suurta lontoolaisseuraa kohtaa paikallisderbyssä. Chelsea on pelannut nihkeitä yhden maalin voitto-otteluita, ja sillä on mahdollisuus rikkoa voittoputki-ennätys, mutta Tottenham on laskelmieni mukaan paremmassa kunnossa tällä hetkellä, ja vaikka Watford vieraissa ei ole mikään paras mahdollinen mittari tälle joukkueelle, lähden silti siitä, että legendaarisella stadionilla kotijoukkue vie yhden maalin tasoituksella tämän pelin. Lähtökohtaisesti Lontoon isot Derbyt voidaan laskea tasapeleiksi, mutta päivän kunnon mukaan tasoitusvetoina joukkueelle, joka on selvemmin iskussa. Siis vihjeenä kotijoukkue Tottenham yhden maalin tasoituksella.

Kerrointa Veikkauksella tämän kvartetin pelaamiselle saa tasan 10,00. 10 euron panostuksella siis voi voittaa 100 euroa! Ei kai muuta, kuin rivi vetämään?!