Pitkäveto 17.12.2016-19.12.2016

Turussa aamu valkeni sumuisena, joten mikä olisikaan mukavampi tapa rentoutua aamupäivästä tyttökaverin luota kotiutumisen jälkeen, kuin seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta viikonlopun valioliiga-ennakkolähetystä. Poimisin tältä kierrokselta kolme kohdetta, joista voi saada järkeviä peli-ideoita.

Crystal Palace – Chelsea

Crystal Palace on pärjännyt Lontoon derbyissä heikoiten kyseisen kaupungin paikallispeleissä. Sinipaitaiset vierailijat kotijoukkue on voittanut kerran 1-0 viime peleistä, muutoin Chelsea on ollut aika voittamaton näiden joukkueiden kohtaamisissa. Chelsea johtaa tällä hetkellä sarjaa, ja takana on upea voittoputki, mutta se ei takaa suoraa voittoa tästä pelistä. Heillä on takanaan viikolta nihkeä voitto Sunderlandista, ja Palace taasen hävisi tiistaina kotipelin Manchester Unitedille 1-2. vaikka tekivätkin avausmaalin. Voittomaali tuli aika viime tingassa, ja itse kun olin arvioinut ottelun päättyvän 1-1 tasapeliin, sain Monivetoni epäonnistumaan.

Pelaan tähän kohteeseen Palacen voittoa yhden maalin tasoituksella.

Stoke – Leicester

Toinen poimintani on yleensä vähämaalisia vääntöjä kisaavan Stoken ja viime kauden sensaatiomestarin Leicesterin kohtaaminen siitä näkövinkkelistä, että Leicester jää ilman maalia. Veikkaus tarjoaa yli kolmen kertoimen, mikäli vierasjoukkue jää ilman osumia. Perusteluni tähän on se, että Leicesterin vieraspeleissä maalinteko on tökkinyt, ja valta-osa joukkueen maaleista on tullut kotipeleissä.

Kotijoukkueen hienoisen edun turvin uskalsin pelata vierasjoukkueen nollille.

Middlesborough – Swansea

Isäntien maalipaikat ovat olleet kauden alusta lähtien vähissä ja se keskittyykin tiiviiseen puolustamiseen. Tätä voisi kai pitää jonkinlaisena pankkikohteena, mikäli pelaa isännille joko 0 tai 1-maalia.

Valintani tähän kohteeseen on isännillle 0 tai 1 maalia.

Manchester City – Arsenal

Sunnuntaina tykkimiehet matkustavat Manchesteriin siniseen kaupunginosaan ja he ovat näkemykseni mukaan vahvoilla jopa suoraan voittoon tässä pelissä, vaikka Citykin on hyvässä vireessä.

Varmistellen Arsenal +1 –maalin turvin vierasvoittoon, rohkeimmat uskaltanee kokeilla jopa suoraa kakkosta?

Viikonlopun Premier Liiga:n vihjeeni koottuna Veikkauksen kohteista, joiden varaan rakennan pari riviäni:

Crystal Palace +1 – Chelsea (9857)                  1 –                       2,25

Stoke – Leicester (9906) – vierasmaalit 0     0 –                       3,35, tai Stoken maali puhtaana 3,45

Middlesborough – Swansea (9884)                0 tai 1                 3,75-2,60

Manchester City – Arsenal+1  (94)                  2                           1,65 tai suoraan tykkimiehet 8561 – 2 3,15

Advertisements